Цена на новия iPad (трето поколение)

Цена на новия iPad 3

Новият iPad се появи в магазините на 16-ти март 2012г. (в САЩ и Канада) и на 23-ти март в Европа и България. Най-евтиният таблет към датата на появяването му е с цена започваща от 999 лв. Най-скъпата версия – 64GB Solid State Drive с 4G модем е на цена 1549 лв. .

Официална цена на новия iPad 3 за моделите продавани в България

16GB 32GB 64GB iPad 2 16GB
Wi-Fi
949 лв.
1149 лв.
1339 лв.
785 лв.
Wi-Fi + 4G
1179 лв.
1379 лв.
1579 лв.
1022 лв.


(архивни данни за цена на iPad първо поколение и второ поколение)

Цена на iPad в САЩ, във Франция, в Германия, във Великобритания.

iPad 2 ще продължи да се продава в 2 разновидности: 16GB WiFi и 16GB WiFi 3G

16 comments

 • Защо няма никаква информация за iPad 3?
  Поздрави
  Ивелин Бръчев

 • Споделената по-горе информация е за новия iPad (iPad 3)

 • Ами аз преди 2 дни си купих най-новия iPad 3 s 32 GB WiFi + 4 G, заедно с аксесоарите към него ми легна на 1500 лв. Трябва да Ви кажа, че си струва всичко. Яд ме е само за едно – че го взех 32 GB, а трябваше 16 GB, защото реално разликата е единствено в паметта и в нищо друго! Така излиза, че за 16 GB съм платил 200 лв. (което е изключително много). На всичко отгоре с този iCloud всичко ти е много лесно – въобще не ти трябва толкова много памет! Иначе думи нямам за качество на каквото се сетите! Купете си – няма да съжалявате! Може единствено да се наслаждавате!

 • kade moje da se kupi v balgaria????????????????

 • da kyde moje da si go kupim dori,ako ima i Blagoevgrad???

 • Kade moje da si kupq vtora upotreba i kak moga da napravq razlika ot replikata
  0887678193 Dei

 • Извинявайте, но бях в отпуск и затова не съм писал. Ами аз си го купих от Техномаркет (София). Предполагам, че във всички такива (Техномаркет) може да се намери.
  desini, съжалявам, но нещо бъркаш двата щата :) iPad-3 започнаха да го внасят в Европа и България през април месец тази година! За каква втора употреба и за каква реплика да говорим? Не че няма да направят, но мисля, че е още много рано! :)

 • Здравейте искам да питам някой от вас може и да знае… та 16Gb дали са достатъчни за новия таблет ?Може би се притеснявам,защото прави клипове с 1080p 😐 … и другото което искам да попитам (понеже за първи път се сблъсквам с това)да кажем ,че имам icloud на компютъра и там са ми приложенията и снимките… и на практика мога да използвам пространството на персоналния си компютър при наличието на интернет … правилно ли съм разбрал ?

 • Здравей Mambo N5, значи мога да ти кажа със сигурност, че ако използваш ICloud, DropBox и т.н. тези 16 GB са ти предостатъчни! Тези програми ти дават възможност да ползваш предостатъчно място (на практика неограничено, при определени обстоятелства), където можеш да си качваш и ползваш каквото искаш и когато искаш, но трябва да имаш бръз интернет, защото те изискват добра скорост! Ако мислиш да използваш някакъв ограничен (по скорост) интернет – просто забрави! Ще можеш да качваш само някакви елементарни снимчици и файлчета, но клипове и обемисти неща – НЕ! Между другото прочети и мойто писание малко по-горе от 19.06.2012г.
  Желая ти приятна работа и дано съм ти бил полезен! :)

 • продавам нов I pad 3 wi-fi 16G kojto 0877280228

 • Искам да попитам дали има USB port и ако има дали мога да използвам външен хард който ползвам на компа си? Благодаря !

 • Ставаше въпрос за Ipad mini забравих да кажа :) Но ако Ipad 3 има USB port и може да се ползва външен хард, Ipad 3 ще си купя.

 • need cheap ipad 3 64gb:)
  mail to me nkayhan92@hotmail.com

 • Продавам iPad 3 32GB WiFi + 4G в гаранция. Продуктът е закупен от laptop.bg
  0888991931 – Венцеслав

 • imam ipad 2 64gb 4eren no samo qbalkata mi se pokazva molqvi kajete kak da si go opravq

  progvah mnogo neshta i ne po4va samo stoi qbalkata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>